Liv og Kristian tester traditionelt snol fra Japan

Konnichiwa, og velkommen til tredje ombæring af Liv & Kristian tester slik & snol fra Japan. I de første par afsnit plyndrede vi bare den lokale døgnkiosk for alt der så tilpas sært japansk ud, men her til 3’eren har vi som i enhver hitfilm-franchise øget budgettet.

Så vi er gået ned i de fine konfekturebutikker på Bremen Dori og har købt dyre traditionelle japanske lækkerier til prøvesmagning. Det inkluderer sirlig-smuk azukibønne-konfekt, gele med hel syltet blomme i, og klistrede riskugler på spyd med soyaglasur.  

Og så vi krøbet i kimonoerne (eller er det bare en badekåbe jeg har på?) og har endnu engang sat os i tatamiværelset for at smage på lækkerierne.

Itadakimas!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s